Met iWonen heb je een slimme basis waarmee jouw woning helemaal klaar is voor de toekomst.

De basis

Hyrde Hub

iWonen hub

Bevat software om te verbinden met apparaten en sensoren in huis. Verbindt met ‘slim’ witgoed, verlichting, geluidsinstallaties, sensoren, warmtepomp, WTW en de slimme meter. Creëer automatische programma’s via SmartThings Monitor energieverbruik door de slimme meter uit te lezen.

home_wallet_slider_technologie

iWonen app

iWonen werkt samen met de SmartThings app. Hiermee kun je aangesloten apparaten in je woning monitoren, bedienen en automatiseren. Stel bijvoorbeeld in dat verbonden lampen met één druk op de knop in- en uitschakelen, elke dag op hetzelfde tijdstip, of zodra je deuren en ramen opent.

Multisensoren

Ontvang meldingen wanneer deuren, ramen of laden onverwachts openen. Bewaak de temperatuur in je huis en laat de thermostaat automatisch aanpassen. Schakel automatisch de verlichting in wanneer je een (kast)deur opent.

Bewegingssensor

Ontvang een melding wanneer er beweging wordt gedetecteerd in huis. Stel verbonden apparaten in om in en uit te schakelen als mensen komen en gaan. Laat de verlichting aan gaan als je door de gang loopt of je garage binnengaat.

Smart Switch

Verbind niet-slimme apparaten Beheer de stroomvoorziening van apparatuur zoals je koffieapparaat. Bespaar energie door deze apparatuur uit te schakelen op afstand of op basis van een programma Laat apparaten uitgaan wanneer je niet thuis bent

Smart lock

Geen sleutels nodig met een slim slot. Zonder sleutel binnenkomen en weggaan. Met de Bold Smart Lock bepaal je wie, wanneer toegang heeft. De deur is van binnenuit altijd te ontgrendelen, zodat iedereen in noodgevallen altijd veilig kan vluchten. Blijf op de hoogte wanneer je kinderen thuis komen. Geef toegang op bepaalde dagen en tijden aan je schoonmakers of nodig je oppas uit via de Bold app.

Luchtsensor

Altijd inzicht in de luchtkwaliteit door een geavanceerde sensor. Je stelt zelf je voorkeuren in of kiest ervoor dat de app de geldende eisen gebruikt.

Slimme rookmelder

Ontvang een melding als de rookmelder afgaat en controleer wat er aan de hand is via beelden en andere informatie. Regel opvolging van het alarm met je buren of professionele diensten via een aangesloten service.

Smart Button

Smart Button Bedien lampen, luidsprekers en andere aangesloten apparaten met één druk op de knop. Stel zelf programma’s en combinaties in. Bijvoorbeeld één keer op de knop drukken om de verlichting in de woonkamer én de tv in te schakelen.

Waterlekkage sensor

Detecteert water. Ontvang een melding van waterlekkage van bijvoorbeeld de wasmachine of de keuken. Voorkom grote schade door op tijd in de grijpen.

iWonen x SmartThings

Organiseer je hele woning met de SmartThings app. SmartThings werkt met een brede selectie merken, zodat je eenvoudig eigen apparaten toevoegt. Met programmeerbare automatiseringen kun je de oven voorverwarmen vanuit je auto of je voorbereiden op een filmavond met een enkele klik. De enige beperking is je eigen verbeeldingskracht.

Download SmartThings app

Scroll naar top